Endelig har jeg fått..


dsc00359

Tilgang til internett og mobilen min.. En uke uten de to bestevennene
er ikke lett. Men nå sitter jeg her og ser over bildene fra Danmark. Så faktisk litt kjekt ut. Hm. Haha, Tivoliet vi var på var som forventet, jeg ble fotograf og kunne uheldigvis ikke løpe rundt som en gal unge og ta karusseller både opp og ned. Noe som falt i smak hos min søster.

Altså, sånn seriøst, det der ser vel ikke gøy ut ? >>>
Hm.. For noen så, jaja

I dag våknet jeg tidflig, som vanlig. Får jo ikke sove i denne varmen! Er det noen som har samme problem som meg eller er jeg den eneste? Kan jo ikke sove med dyne uten å svette meg ihel, og de ekle kråkene må fly utenfor vinduet mnitt kl. 8 om morgenen. Så normal tid for meg å våkne har nå blitt rundt 8 om morgenen, liker vi det? NEI !
Og ikke kom å si at5 det bare er til å lukke øynene, det klarer jeg ikke,
sånn er det med den saken!dsc00305

Solbriller funker utrolig bra som bamseklær, selvonm min søster ikke var like begeistret for de som jeg var. Den bamsen laget hun forresten i Danmark. Altså, hun kjøper klær til den, hvor dumt går det ann å bli. Den har til og med fått rulleskøyter, og navnet er Marita. Bamsenavn? Næ

Men jeg slutter å skrive før jeg skriver enda mer tull.
Også håper vi at solen kommer frem bak skyene men at kulden kommer om natten !

CaE
Én kommentar

marte

18.jul.2009 kl.21:45

hvor har du kjøpt dem svarte, med sånn gjennomsiktig glass i? :-)

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits