Herregud, plis liksom!

God morgen, eller ikke en alt for god morgen.
Når man blir vekket de dagene man faktisk KLARER å sove, noe som er ganske uvanlig for å være meg, jeg sover liksom til halv 10, 9 tiden. Men idag klarte jeg og sove til halv 11, før pappa kommer brasende inn på rommet. Slår på lyset slik at han blender øynene mine. Sier med en gruful skarp stemm, VÅKN OPP! Jeg snur meg om og tar puten over hodet, med en morgengretten stemme sier jeg TA AV LYSET! Mmmm..Neida, ikke nok med det, han kidnapper Pc'en min og, da har jeg jo ingenting å vokne for. Ok, nå hørtes jeg desperat ut etter PC, men kanskje ejg er det, hvem vet.

Uansett, jeg må OPP for å ta AV lyset, som NOEN tok på. Geit,, lyset er av, jeg kan fortsette skjønnhetssøvnen min. Inntil 2 min etterpå når mamma kommer. Først med en litt hygglig stemme, nå må du våkne, helt til lyset går på og stemmen heves. Altså, er det unormalt å sove til 11? Nei, ikke i minn omgangskrets! Der sover de fleste helst langt ut på ettermiddagen. Det høres jo deilig ut. For bare noen år siden var mamma NØDT til¨å sove til 11, men ikke nå lenger, når jeg er istand til det...

Ha en STRÅÅÅLENDE dag, og SOOOOV lenge

CaE

4 kommentarer

marte

15.jul.2009 kl.11:05

søt header ^^

15.jul.2009 kl.11:13

Stakkars lille pusen min, Glad i deg. Klem fra mamma

Marthe

15.jul.2009 kl.12:35

Jeg ble også vekt av mamma i dag ;-p

Marthe

15.jul.2009 kl.12:47

Sv: Takk, din også :D

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits