Sommerferie i Norge?Fristende.. Men nei takk.

De siste 4 årene (tror jeg, alzheimer u know) har jeg hatt sommerferie i Norge, i båten. Joda, før var det gøy, fisking, motorkjøring, spenningen på nye steder, kos på kvelder. Det var FØR. Nå klarer jeg jo nesten ikke å overleve en uke uten PC. Og på fredag skal jeg ut, 3 uker i båt. Ja du hørte rett. Eller leste. Med småbarn, irriterende søster, tomt kontatkort og ingen nettforbindelse. Kjempe kjekt? Nei. Send meg heller opp aleine på en hytte. Små barn løpende rundt med redningsvest under rumpen og vil fiske etter krabber. Hvis du klarer å la deg bli overtalt av det så er ikke det det eneste du må. Nei det er egentlig DU som skal gjøre alt. De skal bare sitte å se om du klarer å fange noen som får plass i akvariumet. Joda, gøy å være helt, men når du må stupe uti bikkjekaldt vann hver gang de "tror" de ser noe som kaaanskje ser ut som en muuligens ligneeende krabbeting. Så er ikke det like herlig.
Nok klaging, det får dere nok høre mye av imorgen, når masingen om å pakke begynner! Alltid like herlig å høre pakk ditt pakk datt, er det reint? er det skittent? har du husket alt? LOVE IT

Nå sitter jeg og hører på radio med en totalt handicappet gutt. Altså nazihode og krykker. Jeg mener det. Det er gale! Hvorfor skal alle gutter skalpe seg? Som de kaller det..Gruppepress? Hm..

sommer 1 257

Hår eller ikke hår ?  ..

CaE

Én kommentar

15.jul.2009 kl.16:26

Lille venn, vi skal bare være 2 uker i båten, Vi skal kose oss masse. Klems Mamsen

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits