Bakkasund ? Neeeeeh ..

Jooooh, der befinner jeg meg nå. I en liten båt, blant alle 50 foterne, under en kallesje i høljeregn! Storkos! Tror vi er den eneste seilbåten i tilegg til seilbåten vi reiser med. Isted når jeg kom ut fra båten fant jeg mamma og moren i nabobåten snakkende med to menn. Det så litt skeptisk ut så jeg måtte sjekke hva som foregikk. Jeg kommer bort å hører mamma snakke om båtstørrelse, seilene og hvor bra båten er! Jeg kunne ikke tro mn egene ører. Mamma snakker båt til båtmenn? Jo, for hun satt der og prøvde å selge båten vår! Så etter mammaagentene hadde godsnakket og blunket litt til mennene har vi kanskje solg båten og fått større båt? I hope so..

Det er første dag, og jeg VAR desperat etter nett, så jeg klarte å fikse meg noe som kobler inn og ut hele jævla tiden, men litt nett her og der kan funker for meg altså! Men det annbefalles ikke å prøve internett ute på sjøen, hvis man selvfølgelig ikke er desperat som en fortapt tenåring i en båtkrise.

Okej, der koblet nettet ut å inn. Koselig. Så de spennende bildene må dere nok vente litt på! I'm so sorry guys!

Ikke komenter dere, da vet jeg at dere leser liksom. Ehm,

CaE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits