Var det den timen jeg fikk, eller?!

Overlykkelig, våknet jeg til sol, fred og ante ingen fare. På med sommeraskjørtet, solbrillene var på og humøret på topp. Isspising, sommersanger og grader over frysepunktet. Herlig. Sommeren var kommet. En time gikk, gummibåtkjøringen var i boks. Jeg slenger blikket opp på himmelen. Øynene kunne ikke tro det de så. Solbrillene føk av hodet mitt. Var det sant? Var det den timen med sol? Svarte skyer omringet hele den store himmelen. Sommeren var over. Fleecen kom på, de bare føttene måtte finne noe varmt og godt. Det var den sommeren ja. Tusen takk for det værguder.

Lurer du kanskje på hvorfor jeg skriver så mange kalgeinlegg i det siste? Jo, kanskje fordi jeg ikke har lyst til å være her i det heletatt, eller, jeg rett og slett er flink til å kage! Altså, på gurnn av det ekle været, må jeg sitte her og spille uno med min merkelige familie. Min søster tror hun kan alle reglene, største juksemakeren du kan finne. Ikke kjekt!

Noen som har fått mer enn en time med sol?

Blikke bilder pga alt for dårliiig nett..


CaE, 4'sho

3 kommentarer

Beatrice

19.jul.2009 kl.15:44

SV: Takk :) Oj, båtferie virker såå gøy :D Ville du ambefalt å prøve det en gang?

Cassandra

19.jul.2009 kl.17:03

SV: Jaa, hvis du liker å ikke ha noe å gjøre på eller elsker regnvær! .. :D

Marte

19.jul.2009 kl.19:34

jeg er en enda større klager! hihi.regner her og. litt i vertfall.

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits