Så var det ett sted med..

Så var det endelig ett sted med nett igjen! Nemlig Haugesund.. Vi har vært innom en del plasser, og kom er igår.. Fikk ikke blogget da for da stod shopping på hjernen min og Peppes Pizza. Altså, når man har bestemt seg for at IDAG skal man spise en stor, god, saftig peppes pizza men resten av folket, så er det et jævlig nedsig når de voksne rotter seg sammen mot barna, og der måtte vi heller gå på Big Horn. NEDTUR? JA! Jeg er så møkk lei kjøtt som vi spiser hver jævla dag i båten, for det er liksom så koos å grille. Blærk! Give me some pizza NOW!

Sommerferie, var det det du sa vi kalt denne ferien? Oja, men da tror jeg at været har missforstått litt? Eller? For jeg har ikke fått badet, solt meg, og kokt over for at solen steiker! Det er jo det som er sommer :( ! Kan ikke været bli sommer og give me sol den siste uken i båten. Altså, i båten er det jo ikke en shitt å gjøre på når det regner? Det kan vel folk forstå. Så det blir til at jeg sosialiserer i telefonen 24/7, voksne som syns det er teit, jeg driter i dere ! Så DET så !

dsc00889

Bakkasund(?)

dsc00941

dsc00948

Noen må gjøre klar volleyballbanen ..

dsc00960

Snaks, alle volleyballspillere trenger energi ..

dsc01014

Nyyyydelig  ? .. Emm ..

dsc01017

Kun de spreke som gidder å gå opp på ett fjell.. (Ja, turen tok hele 10 minutter!)

dsc01063

Tante og onkel sin båt, I want en motorbåt! :(

Jammen, det var da litt fra meg, så kan dere slappe av og vite at jeg lever. Og nå må jeg slutte av fordi vi må jo selvfølgelig finne ett nytt sted siden jeg endelig har fått internett? Jaa.. *Kryss fingrene for internett på neste sted*

XoXo

CaE2 kommentarer

Astri

28.jul.2009 kl.15:30

Så bra å se at du KOSER deg i sommervarmen da :-D

Marte

22.aug.2009 kl.16:01

omg, CROCKS(?) cassandra?

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits