Personer som drar deg ut av dine mest fantastiske drømmer er noen forbanna ekle folk!

Personer som drar deg ut av dine mest fantastiske drømmer, er noen forbanna ekle folk! Hvorfor i huleste er de NØDT til å plage meg klokken 9 om morgenen MIDT i sommerferien. Okei, jeg er ikke den som må sove til 2 om dagen, men halv 11 hadde jeg vel kanskje klart? Fyttigrisen, sangen "Good Times" eier, men ikke klokken 9 om morgenen.

Jo, telefonselgere. Hvorfor finnes det telefonselgere? Er det i det heletatt noen som orker å snakke eller kjøpe noe av de? Vi har ihvertfall aldri kjøpt noe. Og hver gang de ringer ber mamma meg om å si at hun ikke er hjemme. Så ta hintet da kjære telefonselger. Mamma ER ikke på ferie hele livet sitt vet du.

I løpet av alle de ekle årene som de ekle telefonselgerene har ring med den ekle stemmen sin for å plage livet mitt, har jeg lært meg noenting. Hvis de ringer kan du gjerne late som om du ikke hører noe. Altså si; Hallo? Haaallo? Er det ingen der? Neivell ! - Og legg på, men ringer de oppigjen, funker det dårlig. Da blir du med en gang et plageoffer. Du kan også ta den enkle måten å si Hei og legge på. Eller du bare trykker rød knapp på mobilen med en gang?

Joda, det funker. Men fyfaen, å ringe noen kl. 9, er alle telefonselgere blitt pappskaller eller?
Og btw. de bør lære seg å snakke skikkelig, jeg klarer aldri å høre hva de sier, enten snakker de ALT for lavt, ALT for fort, elleer rett og slett en ALT for stygg dialekt!

Og god morgen!

CaE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits