Se opp for morgentryne!

Husk det! Jodaa.. Nå har jeg nettopp dratt ett trøtt morgentryne ned til "lokalbutikken vår".. Altså Rema 1000.. Det er så fantastisk å vokne til en melding fra mamma hvor det står; God Morgen! Har du lyst til å bake kake til mormor idag? :) .. Det som egentlig står på meldingen er vel; Bak en kake idag! .. Så uansett hvor mye jeg trygler på mine knær, slipper jeg ikke unna denne oppgaven. Så det var vel på med husmorforklet for å lage Brownie, jeg er faktisk kjent i min familie for den kaken, Im prooooo!

Anyhooow, det jeg ville si var at jeg fant ut at vi manglet ett egg, alt sukkeret, og halvparten av smøret - alt, litt for sent.. Jeg ringte fortvilet til sjefen som sa, lån av naboer.. Er det noe jeg hater er det akkuratt det, ringe på i pysjen, bustete hår og usminket, "Kan eg få låne egg, sokkar og smør:) ? " NEI TAKK. Det får hun gjøre sjel. Så det ble til at jeg fant frem sykkelen, som kun blir brukt til viktige nødsituasjoner, som denne. Ned på Rema, og sukker fant jo ikke jeg. For det stod STRØSUKKER, som jeg koblet til sånne feite sukkerklomper. Men det ble til at jeg tok en rååå sjangs på at det var det jeg skulle ha..

Og bare for å si det, så er kaken i oven. WHOOOOOOPS, den skulle vært ute for noen minutter siden..

CaE


Ps. siden dere er så flinke til å ikke komentere så kan dere bare fortsette, har ikke store forhåpninger uansett.. :((

Én kommentar

Astri

06.aug.2009 kl.00:13

Du er så vittig :-D

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits