KALLENAVN .

KALLENAVN . Ja, faktisk. God kveld "alle" blogglesere. Nå sitter jeg her med et trøttutslitt fjes, trollhår og våte sokker, har seilt ja. Du gjettet rett der! Anyyyyyyway, overskriften min KALLENAVN. Jeg har sånn i nesten hele mitt liv ønsket meg ett kallenavn. Hvorfor jeg skriver dte nå er vel at jeg har blitt påvirket av VOE som resten av bloggverden.

Altså, tenk så gøy å bli kalt for noe som ikke har noe med ditt egentlige navn å gjøre. Jeg som heter Cassandra, hater navnet, og skulle gjerne hatt ett kallenavn. Synes at selve navnet er ok, men paser ikke til meg! Mange av mine venner har kallenavn, men ikke jeg. Synes at kallenavn faktisk er ganske spesielt, vertfall hvis det har noe med hvilken person du er og personligheten.

Sååå, her kommer det store sørsmålet..


p8250026

Vet det er utydelig, men speilrefleks funker dårlig på sjøen. Uansett, meg i en optimist for ett år siden :)


Er det noen bloggere som har Kallenavn ?
Liker du å bli kalt for det?


Sneiks

Cassandra

3 kommentarer

marte

28.aug.2009 kl.22:10

Martuuuuuuz og mini venn her :) synes det er helt greit jeg. ikke så kule, men. blir man kalt ffor det, blir man kalt for det :)

Tonje

29.aug.2009 kl.01:57

hallo, KJELESANDRA pus

Tonje

29.aug.2009 kl.01:58

btw, så ligner du syykt på moren din på det bildet helt til høyre

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits