SPOTIFY

Hej Hej Hallå! Da var det endelig helg, er trøtt som ett dovendyr og sulten som en løve akkuratt nå. Men det er jo koselig. Har også funnet ut at alle (nesten) reiser vekk i helgen. Så da får jeg tilbringe mye kvalitetstid med tjommien min dell !

Joo... Overkskriften SPOTIFY. Er vel mange som vet det er, ? Jo, rett, ett musikksøkefinnehøre program! Jeg digger det! Bruker det heletiden, nå er youtube ut alle sammen. Det kan du kun bruke til sanger du ikke finner på Spotify, husk det! Altså, du kan søke på en artist, da får du opp alle albumene og sangene, og alle er med god kvalitet. Enkelt og greit å bruke i tillegg. Annbefalles !

dsc01757
dsc01758

Jaaaaaaada, skitten data.. Hvem vasker dataen?

dsc01761

Det betyr, at denne er ubrukelig!

dsc01762

Noen andre som syntes det der var sykelig tidsfordriv, men verdt det?


dsc01765

Pappa MASTE om å få bli kjendis på min ufattelig kjente blogg. Så her pappa, nå er du kjendis, blir nok stoppet opp på gaten med eeeeen gang!

Vi sneeeiks

Cassandra3 kommentarer

Karianne M.

05.sep.2009 kl.22:02

elsker spotify!

08.sep.2009 kl.17:11

åå ! elsker bloggen din ! du er en fantastisk blogger ! og spotify eier ! du eier. du er mitt idol ! CaSsAnDrA <3

marte og ine

09.sep.2009 kl.17:50

åw, handsome guys <3 jeg hakke spotify jeg .. stakkers meg. hva heter han nederste? klarte alle de andre, men han nederste var jo bare T O T A L L Y søtest <3 ILU

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits