Heeeeeey Blogg!Blogg dronningen CaE er tilbake! Så slapp av, jeg har ikk druknet i lekser, eller jo, men jeg lever, siden du lurte liksom. Har hatt en busy uke, business woman, (eller nei), jeg har vært innom Stavanger, for å seile nye båten vår hjem. Kjempe kos å være millioner av timer i strekk på havet. Den bølgefølelsen i beina/hodet går liksom aldri vekk. Go kvalme !

scrgetimgart

Jadaaaa, siden du er SÅ nysgjerrig så får jeg vel fiske opp ett bilde. (Ja det er jeg og crewet mitt som seilte, ringe naboduden og ba han komme ut for å ta bilde)

dsc01819

En dag kommer mine "kjeder-seg-i-timen-emo-tegninger" til å koste millioner av kroner.. Lover deg !

Men jeg har jo ikke tid til å blogge nå! Hva er det jeg driver med liksom, fremføring å prøve imorgen, det kalles selvdisiplinering det vet du!

dsc01894

Dette her vet du, er gode saker, jeg skal jo bli kjempe rik, (som alle andre) så må jo få meg gode karakterer.! RLE- prøve, siden du er så nysgjerrig.

Men jeg føler at denne bloggen bare blir full av bull, så jeg blogger mer om noen timer, neida, da sover jeg gotjaaah, men skal prøve å blogge imorgen, kors på halsen. (+10 kniver i hjertet)

tilblogg copy

(JA, jeg hermer etter Voe, og JA jeg skriver på hånden)

Sneeiks

Cassandra

Én kommentar

Æstri

16.sep.2009 kl.20:32

Har savnet deg !

Forstsett med å blogge! :-D :-D

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits