God kveld frøken blogg

Nå er jeg helt utslitt altså. Prøver å lage ny header tuuusen ganger, men photoshop har bestemt seg for å få ett ultraklikk RETT før jeg ar klippet ferdig ett bilde. Gøy? JA. EHe.. Utroolig irriterende kan man si.

I tillegg til min suge pc, så har himmelen utenfor vinduet mitt bestemt seg for å åpne se helt opp. ALtså, ikke sånn regn, heller sånn FOSS som fosser ned på ruten min. Slik har dte vært i hele dag. Og jeg må faktisk GÅ til og fra bussen, ja (verdensproblemer). Men u tenker sikkert, bruk paraply. Nei, det er ikke like enkelt som det er å si. For det første går ikke paraplyen opp, frodi vinden har bestemt seg for å være en orkan. Som betyr at paraplyen er dømt for døden ute i været. Som også betyr at jeg er dømt for døden. Alle problemer en jente kan ha,

UANSETT, Kan ikke vente med å fåny header, utrolig lei den uglye jeg har! Nå kom nystekte boller lukten sigene opp på rommet mitt, så får vel se hva gamloene driver å mekker på kjøkkenet !

SNEIKS


dsc019761redigert

Cassandra


Én kommentar

Madelén

22.sep.2009 kl.20:09

Skal også kjøpe meg Photoshop! : )

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits