How to make a perfekt sjokoladecake!

Ja, du gjetter vel ikke at jeg nå, skal fortelle hvordan man lager den perfekte sjokoladekaken? Nei, kom vel som en stor overraskelse.

Noe må man faktisk finne på når høstferien kommer til Bergen by. Jeg voknet idag og trodde det var vinter, frost på biler, klar himmel, kulde. Helt fantastisk. Så jeg fyrer på boblevest og varme klær når jeg stiger ut fra hulen min. 10 min etter jeg har sittet ut på en ferd, bestemmer vinteren for å dra sin vei. Det blir varmere, begynner og regne, og blåse? Altså, ?  Hvaaa? Nei, klyp meg i armen.

Nei, nå forsnakket jeg meg, eller noe i den dur, igjen. Beklager! Sjokoladekaken, made by Cassandra, Tonje and Kenneth. Here comes the beauti :

pa030392

Make a beautiful eggedosis.

(Hvis du er en av de som stapper fingeren heletiden nedi for å "kjenne" hvordan den smaker, så lag dobbel røre, funker fantastisk!)

pa030396
Så blander du eggeoppstyret, sammen med litt brunt og sånn andre magiske ting man finne rpå kjøkkenet. Den blir ikke god hvis den ikke har akkurat samme farge. helt sant.

pa030402

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

                                          pa030407
Det er viktig å få vekk all røren. Da blir kaken størst. Og du slipper å vaske bakebollen. hehe. 

                             
p8190203

Noe må man gjøre mens kaken godgjør seg i varmen. Jeg, personlig, tok da en liten tur ut på fjorden. Kaken skal stå i ovnen i 21 og ett halvt minutt.

Resultatet av kaken viser jeg en annen gang, He      he. Den var så god at den forsvant med en gang, du vet. Sånn som skjer. He           he.


Cassandra
(seiler sin egen sjø)
3 kommentarer

Rose :)

06.okt.2009 kl.17:06

Haha xD
Bra det cassandra :)

marte

06.okt.2009 kl.19:43

sjokoladekake er ikke sunt. usunnecasssssszi.

heidiantonie

08.okt.2009 kl.14:26

åh, nå fikk jeg lyst på!

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits