"Jula varer helt til Påske"

"Fra Oktober", Ja. Noen andre enn meg som har fått seg julebrus? Joda, vi er faktisk ikke i Desember ennå, selvom kulden og butikkene mener det. Men vi er faktisk i begynnelsen av Oktober. No kidding. Jeg er ikke en av de som sutrer og sier " Ååå, det e jo ett år til jul, koffor e julebrusen hær då?" Herregud, hvis man mener det, trenger man ikke kjøpe den. Jeg for min del, elsker det, betyr enda nærmere jul, vinter, snø, kos og ikke MINST min bursdag. Yes. Im a vinterbarn.

Vekk fra drømmeland, inn i nuet. Det er 2 måneder igjen med høst. Og idag var det ordentlig høst. Boblejakke. Hansker. Brune blader som flyger. Og veldig kaldt vær. "Vær,vær,vær" Ja, jeg SKAL bli værdame når jeg blir stor. Stor og voksen. Det er seint, som betyr dårlig blogging, så jeg stopper her, snakkes imorgen. He  he, den så dere ikke komme. Hohoi.

apicnikdsc02268

Hilsen mei. Hehe. Hei.

LIKER DU VINTER, HØST, JULEBRUS ELLER KULDE?


Cassandra - hehey

Én kommentar

Marita

11.okt.2009 kl.00:07

Jeg syns det er teit at det har kommet alt nå, men kjøper det heller ikke før vi er i slutten av november, fra sånn ca 25. november, begynner jeg å kjøpe sånne juleting! Så utrolig fin header du har:D

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits