Av og til er det deilig og bare stenge alt og alle utenfor tankene mine.

Av og til er det deilig og bare stenge alt og alle utenfor tankene mine. Det er ikke ofte jeg klarer, for jeg kan jo ikke tenke på å gjør det. Det funker jo ikke. Men når jeg danser, så er det som om jeg kun konsentrerer meg og med jeg gjør, og storkoser meg. Jeg tenker ikke en SHIT på noe annet utenfor. Det er så herlig å gjøre dette. Kanskje det er en av grunnen til at jeg er så glad i å danse. Er det noe du gjør som får det til å føle det samme?

Det var dagens kloke Cassandra, som kom med visdomsord. Ha-ha. Jeg sitter jo her, i samme stilling som for 5 dager siden. Nøffesyken tar på. Imorgen er siste dag hjemme, gleder meg til skolen. Belive it or NOT. Det er jo faktisk ikke så gale på skolen? Bare de som er midt i de "kule" periodene av sitt liv som tror alle synes de er kule hvis de hater skolen. Men greit, av og til, er det i mestelag med prøver, prosjekter, og lærerne.... Ingen komentar...

cassandraogdaniel


Heeheheheheeee, så kul kan man bli. konfirmajson, Mai 09.

Cassandra

Én kommentar

marte

02.nov.2009 kl.17:11

så kul du er. du er kulesen som blogger igjen da :)

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits