SPIRITISME...

Noen som har prøvd det? Og foresten, hei! Beklager for bloggpause..som om dere bryr dere... MEN, jeg har faktisk fått ny, rask pc, noe som betyr mer blogging? Håper det. Back 2 overskriften. Har noen av dere prøvd spiritisme? Jeg skulle egentlig spille det idag med noen venner, tegnet ferdig brettet og alt, men så kunne jeg ikke alikevel. Jeg lurer på om det faktisk er sant, tviler ganske mye på overtroiske ting. Er sånn at jeg må ha opplevd det, for å tro på det. Har hørt at halvparten av de som har spilt det har tatt livet av seg selv. Høres sjukelig skummelt ut, hvis det faktisk er sant da.

SÅ HAR DU NOEN ERFARINGER DU VIL DELE PÅ DETTE OMRÅDET? he he

Cassandra-

5 kommentarer

eirin

21.nov.2009 kl.21:29

har prøvd det mange ganger, men det funker ikke med hjemmelaget brett ;) mamman min og jeg har fått tak i et ekte spiritismebrett, skal prøve det snart. gleder meg!

marte

21.nov.2009 kl.22:31

vi har savnet deg big time <3<3<3

lol, jeg skulle prøve det, men jeg turde ikke... ine tvingte med though, men caaaathrine jukser alltid, så det funket ikke uanz.

lovvvvvvvvve you <3

Tonje

22.nov.2009 kl.11:37

ikke spill.. sykelig skummeeelt!

Rose

22.nov.2009 kl.17:31

anbefales ikke!
Får du får svar på ting som du IKKE vil vite, eg lover deg, det e noe du ikke vil prøve!
Helt sykt :S

marie

22.nov.2009 kl.17:59

jeg ville prøvd det !

du ser jo bare hvordan det fungere, og følger du reglene, så går det bra ! hoho

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits