ARBEIDSUKE

Hei Hei Søtinger. Vånet til regn som pisket mot vinduet idag, lovely. Har by the way endret header og stil på bloggen. Forandring fryder. I neste uke har vi arbeidsuke. Jeg og en gutt i klassen skal jobbe i en barnehage 5 min bortenfor huset mitt. Lurer på hvordan det blir, sikkert en regnfull uke med masse barn. Can't wait. Noen der ute som har hatt arbeidsuke eller skal ha? Hvooor jobbet dere og var det gøy?

Jeg ser for meg at det blir en uke med masse løping ute i regn etter småtasser og våte klær, og grinete unger. Haha, huff. Uansett skal det bli godt men en uke uten skole, lærere og leksemas. DÈT er positivt det!

OGSÅ EN VIKTIG TING kan noen sende meg HTML koden for å få en farget ramme rundt overskiften? Har prøvd nå og får det bare ikke til. At blogg må være så avansert altså!

dsc02763 kopicae

My new header.Jeg blir glad for komentarer, og idag vil jeg bli glad. He he.

- Cassandra

4 kommentarer

Tonje

22.nov.2009 kl.11:40

ikke spør meg om html koder, ikke min sterkeste side kan man si. DIGGER headeren, like nydelig som alltid pus

22.nov.2009 kl.12:05

Aw, hørest gøyt ut å løpe etter unger og leke med dem :D

Da jeg hadde arbeidsuke så jobbet jeg sammen med en klesdesigner. Det var utrolig gøyt, og bestemte hvilken retning arbeidslivet mitt skulle gå :)

Kos deg med barna da! :D

- Cassandra E

22.nov.2009 kl.12:28

Anonym: Åh! Det hørtes jo kjemoe gøy ut ;-D Alltid hatt lyst til å prøve det. Skal kose meg ;-D !

marte

23.nov.2009 kl.16:19

du er søt :)

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits