Adventsstake, pepperkake, kalender, nisser, bilder, pinnekjøtt..

HEEEEEEEEEEEEEI

Nå får jeg vel lov til å si det nærmer seg jul? Når faktisk advenstsstaken er på plass, pinnekjøtt til middag, pakkekalender hengt opp, nissene komt frem og julebilder er tatt..DA kommer julestemningen fortere enn du tror. Idag er det første søndag i advent, noe som betyr at juletreet på lekeplassen ble tent idag. Som hvert år er det sang, gløgg og pepperkaker, kjempe koselig! Prikken over i'en var vel pinnekjøttet som var på bordet idag! Hadde nesten glemt hvor godt det smakte.

dsc02867

En smakebit av julebildene som ble tatt igår.. Alltid like gøy å se tilbake på fjorårdets bilder, guu hvor mye man forandrer seg på ett år. Forrige bilde hadde vi begge nisseluer, ingen sminke, midtskill.. Som vi faktisk har hatt en god del år nå.. Derfor ville mamma nå prøve noe nytt.. Svart hvite bilder, med kun fjeset vårt.. Joda ! 

HAR DERE TATT JULEBILDER? 

dsc03100Og dette var da årets fotograf. Creds til han altså! Er ikke like lett å ta bilder av to rastløse jenter.. UANSETT idag var det jo første søndag i advent? Er det en spesiell dag for deg? Vi pleier som oftest å tenne adventstaken, og gjerne ha familiebesøk..

JEG som du kanskje har merket har hatt julestemning en god stund, men nå har alle andre i familien det også, og det er jo kos. OG en ting til før jeg avslutter mitt interessante innlegg;

HAR DU SETT NEW MOON ?
hva syntes du om den?dsc02873

Puss puss

6 kommentarer

- LEANA

29.nov.2009 kl.20:15

sv: Takk :D

Marie Sundt

29.nov.2009 kl.20:42

SV: ja ikke vel? :D

Celine

29.nov.2009 kl.21:30

Ja, jeg har sett new moon. Jeg synes at det var bra, men jeg ble litt skuffet. Tror det er fordi det er så utrolig mye snakk om Twilight, at jeg forventet så utrolig mye av filmen.

Sv: Ja, det er veldig koselig med juletiden :)

Cecilie

30.nov.2009 kl.01:40

Koselig bilder :)
New Moon er bra!:)

Tonje

30.nov.2009 kl.16:03

masse kjæærlighet i disse bildene wooh <3 jul jul jul<3

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits