Hot and your COLD

I'm cold. Værgudene har tatt feil av juletiden i år ! Det er skikkelig trist altså, stakkars, de har missforstått i år. De har nemmelig feiret julen litt for lenge, syns jeg. Håper de treffer desember måneden litt bedre neste år, og regner vekk snøen i Bergen by i februar. Greit med snø på fjellet, men hallo! Dette er virkelig uvant. Global oppvarming. HAHA.

Ja, nå sitter jeg med ovnen ved siden av meg og hører på THE BASEBALLS, humørsanger. Googoo. VISSTE DERE FORESTEN AT JEG SKAL TIL DUBAI? Heheheheh... ikke for å misunne dere, men om 46 dage sitter jeg på en strand, shoper som en gal, og koser meg. Bare sånn informasjon atså. DUBAI DUBAI. ok, nå er jeg ferdig.

IDAG, tror jeg det blir en familiedag. hehe, utenom fattern da, som reiser rundt i India nu tror jeg, de to neste ukene blir jenteuker, jess. JO jeg skal klippe meg imorgen, gruer meg. Aldri blitt fornøyd hos en frisør, tror det har noe med at jeg vil ha laaangt hår, og det blir som oftest kortere når jeg klipper det, GOGO superhjerne.

JEG SYNTES DET VAR LITT FANCY ALTSÅ, DE DERRE ØYNENE BLE LIKSOM LITT BLÅÅÅE. HELT NATURLIG, hehe..

VI SNAKKES EN VAKKER DAG DA

CASSANDRA

Én kommentar

Tonje

12.feb.2010 kl.19:17

dubai ! <3<3 liker øynene, akkurat som å se dem i person

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits