Bloggpauser sa du?

HELLO!
Jaa.. er vel en måned siden jeg blogget sist, men det gjør vel ingenting? Blogger vel egentlig nå fordi det regner ute, jeg kjeder meg og venter på sommeren..! Det betyr at hvis det kommer flere slike dager, så kan du nok vente at jeg blogger. hehe.

I det siste så har det gått i skole, lekser, skole og prøver. Kan ikke si jeg digger det, men det er vel det som må til når man går i 10. klasse. Jeg fant tilslutt ut hva jeg skulle søke. Jeg søkte almenn. Men burde søkt Media, virker gøyere. Joda, frøken vinglepetter..Resten av dagene har denne tyven stjelt.. Tnåååw

OK. JEG har mistet blogghumøret mitt. Rævva innlegg. Som vanlig da, men liksom, dette var hakket verre. Jeg lover at jeg blogger i kveld altså. No kidding.

(Og hvis du tror på det så takker jeg for tiltroen din! I kveld kan jo for all del bety kvelden om en måned, kvem veit?)


"Slenger" inn ett bilde av meg og min søster! Alltid like fotogene, det ligger i familien!

HADEBRA.
CASSANDRA.

Én kommentar

victoria

22.mar.2010 kl.15:31

fint bilde

klem

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits