Hei søndag !

JEG ER SÅ GLAD FOR Å SE ASFALTEN. Har faktisk aldri vært glad for det før, tror jeg. Men idag når jeg var ute å spaserte så gikk jeg på bar asfalt og ikke gjørmete snø/vannete veier! Sommeren er på vei. For min del så kommer sommeren neste uke, syden syden! Ælska da!

AKKURAT nå ser jeg på Lille havfruen. Eller jeg ser vel ikke på det, er vel bare Tv'en som valgte den kanalen nu! Liker å ha bakrunsstemmer på rommet mitt.. Er jeg aleine hjemme så må alltid TV'en stå på, ellers kan jeg jo høre alle spøkelsene som bor her..

DESIGNET mitt er skiftet, ble ikke førnøyd. Surprise. Foresten så var "Lille havfruen" mye gøyere når jeg var liten, skuff.. Skoledag imorgen, can't wait, men skidag på tirsdag. Eller, stå på ski i vannbakkerdag.. Meldt regn. Altså, skolen prøver hvert år å ha skidagen så seint som mulig sånn at det er 80% sjanse for at den må "dessverre" avlyses og skolen slipper å bruke penger å tid på det.. Unødvendig synes jeg, siden det faktisk er den beste skoledagen gjennom hele året. Argh, alt hadde vært så mye letter om jeg bestemte..

Jepp, da har dere sett meg idag OGSÅ.. hehe, blir vel aldri lei nei.. Men før dette innlegget kommer til å ta helt aaaav så bør jeg nok si takk for meg og ha en fin 4-tid på en søndag, hehey.

CASSANDRA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits