Pååooooshe !

Påske ja! PÅSKEFERIE DERE, dette har jeg ventet på. Dubai om tre dager nå. Innkjøp av solbriller og singletter idag.. Dette blir nok en slapp dag siden jeg våknet og fant ut at Mr. forskjølelse hadde tatt plass inni meg. Noe som er utrolig surt, men jeg overlever skal du se!Med peace tegn og fake smil så fikser det seg!

APROPOS PÅSKE. Hver påske får meg og min søster påskeegg fra mams og paps. Men i år, siden vi skal vekk, så får vi ikke. Jeg er så skuffet. Det er jo halve moroa med påsken vel! Og ikke nok med det, gjett hva jeg fant isted da?ETT PÅSKEEGG TIL PAPPA FYLT MED MASSE SJOKOLADE. Livet er urettferdig!

Jeg har helt ærlig egentlig ikke så masse å blogge om mer. Fordi jeg sitter å tenker på at jeg er nødt til å rydde rommet mitt og støvsuge det, før vi får besøk. I tillegg må jeg jo pakke! Selvom det bare er kjekt da, finne frem shortser og bikini!me like! Men jeg må se ferdig disney channel før jeg rydder. SNAKKES.CASSANDRA.

2 kommentarer

SUNNIVA!

27.mar.2010 kl.14:25

heldig du er som skal til Dubai! Kjedelig å ikke få påskeegg da, men du får sikkert en fin påske uten egget også:)

★ leah marie ★

27.mar.2010 kl.14:37

Heldiggris!:)

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits