SCRAP BOOKING !

HEY. Ja, amaziiing, jeg blogger mitt andre innlegg for dagen! Ekstremt stolt av meg, og jo, fortjener faktisk ros for dette! Akkuratt nu holder jeg på med scrap booking! Det er så gøy! Når du først sitter deg inn i det så kan jeg holde på i timesvis! Har en del scrap bøker som er halvfulle, men holder på med en nå som jeg skal bruke lang og god tid på!
Ja, det var litt bilder fra hva jeg driver på med nå! Forresten så spiser jeg også ett eple. Ett sånt pink lady eple, de er så gode! Men eneste ulempen er at man får vondt i magen hvis man spiser for mye av de.. Enten har jeg spist for mye, eller så er det noe gale med de altså.. KVEM VEIT?NAM .

Jeg spiser seriøst heletiden. Tro aldri magen min får nok av mat ! Er egenltig skikkelig irriterende å ha en mage som rumler som F konstant, heletiden! Men jeg får vel bare leve som en storspiser jeg da!

Driver du med scrap booking?

CASSANDRA.

4 kommentarer

SUNNIVA!

27.mar.2010 kl.18:55

nei, det gjør jeg ikke:)

Emmi

27.mar.2010 kl.19:21

Jeg elsker å scrappe!

Martisv

27.mar.2010 kl.22:32

nei, jeg gjør ikke det : )

jfjf

13.apr.2010 kl.14:47

Elsker pink lady epler! Spiser så sykt mange av de, så får jeg vondt i magen og blir kvalm

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits