Family besøk and pakking.

HEI! Søndag idag, den er slapp enten det er ferie eller ei, føler jeg. Kroppen vet liksom at når det er søndag så kan den slappe av og slaske rundt i hjemmet. Noe jeg har planer om idag. Hvis vi ser bort i fra masse kakebaking, rydding og pakking før besøk for mamma, så skal jeg ta det chill ! Jeg har jo hvertfall BEGYNT å pakke, er ikke det en begynnelse da? Siden jeg faktisk har det, og faktisk er den eneste i familien som har tenkt på det, så skal ejg selvfølgelig bevise det for deg!

 


FLINK SA DU? Jo takk skal du ha, hehe! Av og til så har jeg det så ekstremt kjedelig. Da er det bra å ha en blogg sånn at man har noe å skylde på når folk tar deg i å ta bilder av deg selv og klærene du skal ha med til syden... Kremt..
Man kan vel ikke ALLTID være heldig på bilder? Det er jeg ett levende bevis på, så det så! Nå piper klokker for å minne meg på at det står en kake i ovnen. Visste dere at jeg er en knaasen kokk? Jeg baker verdens beste brownies, lover deg! Men nå må jeg passe på at den ikke blir brent! SNEIKS !

Skal du til utlandet i påsken?
CASSANDRA

3 kommentarer

garrnes

28.mar.2010 kl.21:23

KJEMPEFIN BLOGG!:D

victoria

29.mar.2010 kl.11:11

ikke vondt ment men den smakte vanlig sjokokake:-) <3

hehe men den var god det harcdu rett i :D

Cassandra

30.mar.2010 kl.08:32

haha. hyyyysj, victoria daaa! Den idag ble jo litt dårlig, men ja.. hysj.. Hahah. neida <3

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits