SOMMARTIDAR HEY HEY SOMMATIDAR..Ge mig din hungel, ge mig din hand. Oouuuuu! Sommer feeling! I got a feeling. Oouuh! EN DAG IGJEN NÅ, REISER IMORGEN, SINNSYKT DIGG! JA, OK, jeg skal slutte å sitere sanger som strømmer inn på hjernen min da. Kun for din skyld. Er ikke ofte jeg bøyer meg i støvet for andre altså. Menmen, har mine gode sider. Eller alle mine sider er jo gode, de er bare litt forskjellige!

Nå rumler magen min, men i besøket var jeg så kvalm av kaker. Vet ikke hva den prøver å si. Men jeg har kommet frem til to ting. Enten: Du har spist for mye, dette tålte jeg ikke. ELLER. Du må spise riktig mat, dette takler jeg ikke, spis grovskive NU ! ... HVEM vet, ikke jeg, og ikke deg. Kun frøken mage. Ja det er en jente. Men nå skriver jo jeg bare masse surr for å få klokken til å bli 00:00, sånn at jeg faktisk kan si at jeg REISER IMORGEN. got it?Jeg har EGENTLIG rette tenner altså. heheÅRH, KUN fordi jeg måtte ta de fukkings web bildene så rakk jeg ikke å poste innlegget 00:00. Herregud jeg blir så sint på meg selv av og til! Men det går fort over, lover

GOD NATT. LEGG DEG .

CASSANDRA.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits