I DUBAAI.

Halla! Nå sitter jeg på hotellrommet i Dubai og venter på frokosten som mamma og pappa er ute å kjøper. Igår når vi ankom Dubai viste termometeren 27 grader og klokken var vel halv 12 på natten. Ikke dårlig! Idag er ikke det fult blå himmel, men sol er det, krysser fingrene for at skyene forsvinner!

Jeg tok masse bilder av hotellrommet isted, men ejg finner ikke kamersaledningen. Håper pappa ikke pakket den ut igjen av bagen, ikke ulikt han, men vi får vel krysse fingrene her også. Jeg er ganske fornøyd med hotellrommet, var ikke fult så fornøyd igår. Men nå har jeg blitt vant til det. Det er ganske lange ganger som gjør at den virker ganske stor, Joda. I tilegg er det masse ekle menn her nede, men det får jeg vel regne med når vi drar til ett arabisk land.Nå når jeg svipper igjennom de arabiske kanalene så skjønner jeg at jeg faktisk savner disney channel. Jeg forstår meg virkelig ikke på arabisk skrivemåte!

وسوف نتحدث!

CASSANDRA.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei, jeg er en jente fra Bergen på 15 år. Går mitt siste år på ungdomsskolen, og trives. På fritiden holder jeg på med dans! Blogger om alt som faller meg inn!

Kategorier

Arkiv

hits