Ferdig med grunnskolen allerede?

God morgen. Tidlig oppe er jeg som alltid, selv om det er sommerferie. Grise irriterende om du spør meg. Må liksom sitte her i noen timer før medmennesker på min alder vurderer å trekke seg ut av sengen sin. Huff. EN TING FØR JEG BEGYNNER MED VITNEMÅLSUTDELINGEN, ja jeg hadde tenkt å snakke om den. 

IMORGES da jeg var våken og skulle gå ned trappen, så åpnet døren seg og noen gikk inn.Tenkte det var pappa jeg, han glemmer jo alltid mobilen eller pc eller litt av hvert. Jeg går ned trappen og i det jeg kommer ned lukkes døren igjen med ett smell. Så ser jeg ut og der kjører det en rød bil som stod rett utenfor huset. Med en mann og en dame i. SKUMMELT? Herremoooses! 

MEN, vitnemålsutdelingen. Grunnskolen. 10ende klasse. Alt er ferdig, jeg synes det er kjempe trist jeg. Så mye jeg har forandret meg de siste årene. Det er helt sykt. Hele klassen vår er bare super. Aldri vært noen form for å stenge ute noen, mobbing, eller noe som helst. Alle er super sosiale med hverandre og vi har fått ett konge samhold! Og nå skal alle splittes.. Selv om de fleste av oss kommer til å holde kontakten så blir det vanskelig. Men men, det er livets gang! Her er noen bilder fra vitnemålsutdelingen! 


SKEPTISK?
CASSANDRA.

Én kommentar

23.jun.2010 kl.10:02

Hallo :) Du kan registrere deg her og få gratis gavekort på h&m og andre kles butikkar http://www.gratisklaer.no/Register.asp?r=138642

Skriv en ny kommentar

- Cassandra E

- Cassandra E

15, Bergen

Hei! Mitt navn er Cassandra, jeg er 15 og kommer ifra Bergen! På bloggen min kan du finne mye rart. Takk for at du tok turen innom!

Kategorier

Arkiv

hits